Nazovite nas: 048 / 812 - 010

Autoklub

Auto-klub „Đurđevac“ osnovan je 20. 03. 1954. godine kada je grupa građana grada Đurđevca službeno registrirala AMD Đurđevac (sada AK Đurđevac) kod nadležnog organa tadašnje općine.

Uvidom u tadašnju registraciju možemo pročitati imena osnivača našeg društva, a to su:

  1. Stankeric Andrija
  2. Posavec Ivan
  3. Kresinger Edo
  4. Brener Josip
  5. Švedek Stjepan
  6. Ferenčić Petar
  7. Tomrlin Đuro
  8. Lenardić Mato
  9. Marčen Lovro
  10. Fišer Slavko

Temeljna djelatnost Auto-kluba „Đurđevac“ je osposobljavanje kandidata za vozače odnosno autoškola, koja je započela s radom 1959. godine, te smo do sada osposobili 21000 vozača različitih kategorija.

Auto-klub „Đurđevac“ kontinuirano, gotovo od utemeljenja, provodi prometno-odgojne akcije za djecu predškolske i školske dobi pod nazivom „Brzina ali oprez“, Siguran put od kuće do škole, te natjecanje „Sigurno u prometu“ u kojem sudjeluju učenici OŠ sa područja djelovanja našeg autokluba od IV do VI razreda.

Također posjedujemo i automehaničarsku radionicu u kojoj svi vlasnici vozila mogu dobiti kvalitetnu uslugu servisa motornih vozila, a članovi HAK-a mogu ostvariti i neke od pogodnosti na koje imaju pravo. (radionica je u najmu tvrtke Motorad)

U proljeće 1989. godine započelo se sa organizacijom sajma rabljenih vozila, traktora, priključnih vozila i dijelova koji se održava svake nedjelje u dvorištu auto-kluba.

Turing poslovnica vrši usluge učlanjenja novih članova, produljenje članskih iskaznica i izdavanja međunarodnih dokumenata (međunarodna vozačka dozvola, te ovlaštenje za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvu).