Please update your Flash Player to view content.

Auto-klub „Đurđevac“ osnovan je 20. 03. 1954. godine kada je grupa građana grada Đurđevca službeno registrirala AMD Đurđevac (sada AK Đurđevac) kod nadležnog organa tadašnje općine.

slika zgrade Auto-kluba

Uvidom u tadašnju registraciju možemo pročitati imena osnivača našeg društva, a to su:

  1. Stankeric Andrija
  2. Posavec Ivan
  3. Kresinger Edo
  4. Dr. Brener Josip
  5. Švedek Stjepan
  6. Ferenčić Petar
  7. Tomrlin Đuro
  8. Lenardić Mato
  9. Marčen Lovro
  10. Fišer Slavko

Temeljna djelatnost Auto-kluba „Đurđevac“ je osposobljavanje kandidata za vozače odnosno autoškola, koja je započela s radom 1959. godine, te smo do sada osposobili 21000 vozača različitih kategorija.

Slika vozačice u autoškoli Auto-kluba

Auto-klub „Đurđevac“ kontinuirano, gotovo od utemeljenja, provodi prometno-odgojne akcije za djecu predškolske i školske dobi pod nazivom „Brzina ali oprez“, Siguran put od kuće do škole, te natjecanje „Sigurno u prometu“ u kojem sudjeluju učenici OŠ sa područja djelovanja našeg autokluba od IV do VI razreda.

Slika s prometno-odgojne akcije

Također posjedujemo i automehaničarsku radionicu u kojoj svi vlasnici vozila mogu dobiti kvalitetnu uslugu servisa motornih vozila, a članovi HAK-a mogu ostvariti i neke od pogodnosti na koje imaju pravo. (radionica je u najmu tvrtke Motorad)

Slika radione motorad

U proljeće 1989. godine započelo se sa organizacijom sajma rabljenih vozila, traktora, priključnih vozila i dijelova koji se održava svake nedjelje u dvorištu auto-kluba.

Turing poslovnica vrši usluge učlanjenja novih članova, produljenje članskih iskaznica i izdavanja međunarodnih dokumenata (međunarodna vozačka dozvola, te ovlaštenje za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvu).

slika Učlani se u HAK

 

Novi tečaj u autoškoli

AUTO KLUBA "ĐURĐEVAC"

počinje 24. kolovoza 2020.

 

Za detaljnije informacije možete nam se javiti na

broj telefona: 048 812 010

ili nas posjetite na adresi

AUTO KLUBA "ĐURĐEVAC"

Ulica Grada Vukovara 26, Đurđevac

pon-pet 07:00-15:00.

Sigurno i vješto u prometu

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
sivup

Simulator prevrtanja

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
simulator

Vidi i klikni

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
vidiiklikni