Please update your Flash Player to view content.

Početak školske godine 2020/2021 - audiovizualni materijali HAK-a

HAK je pripremio audiovizualne materijale (plakat, kratke video spotove) povodom početka nove školske godine.

Spotove možete vidjeti klikom na slijedeće linkove:

Sigurno u prometu 2016

Akciju provode Autoklub Đurđevac i Nacionalni program za sigurnost cestovnog prometa u suradnji s policijskom postajom Đurđevac i osnovnim školama koje gravitiraju Autoklubu Đurđevac. Današnjim danom(13. 05.) djeca osnovne škole Grgur Karlovčan iz Đurđevca uspješno su završili program osposobljavanja za vozače bicikla. Uručene su im kacige, reflektirajući prsluci i uz program koji je provodio samo Hrvatski autoklub, odnosno Autoklub Đurđevac podijeljene su potvrde o osposobljenosti za vozača bicikla. Djeca su to jako dobro prihvatila, i nadamo se da će roditelji podsjećati djecu da koriste tu istu zaštitnu opremu. Učitelji i ravnatelji škola isto tako pozdravljaju ovu hvalevrijednu akciju. Ova akcija je jedinstvena, a ne bi se mogla provesti bez potpore Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa, policijske postaje Đurđevac i osnovnih škola s našeg područja te im se još jedanput zahvaljujemo.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

13. 03. 2015.

U četvrtak, 12. 03. u Novom Virju i Ferdinandovcu, te u petak, 13. 03. u Kloštru Podravskom polaznici male škole i vrtića sudjelovali su u projektu Hrvatskog auto kluba „Vidi i klikni“, provedenom u suradnji sa Autoklubom Đurđevac i Policijskom postajom Đurđevac. Djelatnici HAK-a Zlatko i Mladen na zanimljiv način prezentirali su djeci sigurno kretanje u prometu uz pomoć lutka po imenu lutkom „Haki“ i malim vozilima u raznim prometnim situacijama.

Prilikom druženja djeca su ponovila kako pravilno koristiti nogostup, pravilno prijeći preko kolnika, poznavanje prometnih svjetala, važnost vizualnog kontakta sa drugim sudionicima i vozačima te obvezu korištenja sigurnosnog pojasa i auto sjedalica.

Djeca su aktivno sudjelovala u edukaciji, a navedeni način i metodologija učenja o prometu prisutne tete u vrtiću, ravnateljica vrtića, voditelj AK Đurđevac i djelatnici policije ocijenili su kao odličnu pripremu za buduće sudjelovanje u prometu.

Po završetku programa zadovoljna djeca nagrađena su edukacijskom bojankom HAK-a.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

09. 11. 2013.

Novo vozilo u Auto-klubu "Đurđevac", Citroen C4, a na njemu možete polagati B i BE kategorije.

imageimageimageimageimage

05. 09. 2013.

Dana, 5. rujna 2013., Auto klub Đurđevac i Policijska postaja Đurđevac zajednički su na Trgu Sv. Jurja u Đurđevcu, proveli preventivnu akciju „Sigurno i vješto u prometu“. U akciji su su djelovala djeca predškolske dobi iz dječjeg vrtića „Maslačak“ u Đurđevcu i djeca prvih razreda Osnovne škole „Grgur Karlovčan“ iz Đurđevca. Učenici osnovne škole, te najstarija dobna skupina djece iz vrtića pokazali su na postavljenom poligonu vještine upravljanja biciklom i drugim prometalima poput romobila i roli.

Akcija je provedena s ciljem edukacije roditelja i djece na značaj korištenja zaštitne kacige, te važnost korištenja reflektirajućih materijala u prometu.

Ovakvim akcijama Auto - klub Đurđevac i Policijska postaja Đurđevac nastoje kroz zabavne sadržaje približiti pojam prometa i sudjelovanja u prometu onim najmlađima. 

U sklopu preventivne akcije djeca iz vrtića „Maslačak“ posjetila su Policijsku postaju u čijim su prostorima na likovnoj radionici izrađivala radove na temu sudjelovanja djece u prometu.

Akciji su se osim djece, u velikom broju odazvali i građani grada Đurđevca.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 08. 08. 2013.

Berislav Avirović novi je instruktor u Autoškoli Auto-klubu Đurđevac, a kod njega možete polagati za B kategoriju !

imageimageimageimage

Početak školske godine - audiovizualni materijali HAK-a

Stranica je u izradi...

Molimo navratite malo kasnije...

Hvala !

Novi tečaj u autoškoli

AUTO KLUBA "ĐURĐEVAC"

počinje 24. kolovoza 2020.

 

Za detaljnije informacije možete nam se javiti na

broj telefona: 048 812 010

ili nas posjetite na adresi

AUTO KLUBA "ĐURĐEVAC"

Ulica Grada Vukovara 26, Đurđevac

pon-pet 07:00-15:00.

Sigurno i vješto u prometu

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
sivup

Simulator prevrtanja

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
simulator

Vidi i klikni

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
vidiiklikni